2024-01-02
因為有活動陪朋友過去,上到去朋友已經話打卡位好少,冇乜誠意,我唔係fans呢樣我唔多評論入到去員工搞錯座位號,不過唔怪佢哋,睇得出係老細縮骨請唔夠人。然後食物質素真係差到一個極點,好心你收人$470/2人就俾返少少良心。濃湯燴飯,啲米一啲生一啲熟,個湯稀到好似雙餸飯例湯咁,我食緊湯飯? 朋友叫嘅意粉都冇乜味,難食。 仲有份量好細,就算加幾十蚊要個甜品都淨係夠胃口細嘅女仔食。講起個甜品,蛋糕本體得個甜味,唔講我絕對食唔出佢係咩蛋糕,個紅莓汁(?)就好搶,而且同佢個朱古力醬一啲都唔夾。人均$235,去任何一間人均100嘅餐廳都好食過佢唔知幾多倍,撐警大曬?我特登註冊OpenRice Account就係為咗打呢篇嘢,唔該各位fans見到佢有任何聯乘活動即刻叫你鍾意嘅作者唔好俾佢呃到搞活動。