2016-10-06 1016 views
在商場行得攰攰地,想坐低食啲野,但又未到晚飯時份,就食啲甜品啦。入黎發現原來佢標榜即叫即整,所以食窩夫差唔多要等十幾廿分鐘,不過冇問題,我有時間,我個fd都話好攰唔介意坐多陣。跟住一人一個窩夫,我就係鮮果窩夫,佢就喊左個香蕉朱古力窩夫。原來佢既雪糕可以加錢由普通升級到movenpick水準,咁梗係加,冇理由唔加,爭好遠。我個窩夫意外地先到,水果冇乜特別,但雪糕就好好味。令我等左成廿分鐘既即叫即整窩夫,又真係有啲料到,外脆內軟,有好勁既窩夫香,真係幾好味。我朋友既香蕉朱古力窩夫,都幾好味,但係我個人唔係特別鍾意食香蕉,所以就冇jam太多哈哈

2016-08-31
Type of Meal