2011-07-05 96 views
好食的東西通常都是不健康的...逢星期一二休息, 幸好週末都可以食個LUNCH或EARLY DINNER.假日晚上是超級多人(因為地方不大, 只是露天摺檯膠椅), 人手不多, 廚房2個, 落單收碗3個, 所以遲來的不要期望有什麼五星服務!小店的沒落, 失去的除了美食外, 還有大集團吃不到的人情味.昨晚7點未夠就坐低(因為個LUNCH太"LIGHT"!),哥仔仲有心情同你吹吹水, 街坊生意正正是這些小節令我假日都留守這區~沒漏單, 快上, 特別要求也做到了~ 才百二蚊埋單, 仲想點?凍檸樂- 大支玻璃樽可樂+一杯檸檬+冰<==因為冇冷氣的夏天, 必叫!庶蝦半份(4粒)- 配甜酸醬, 細細粒, 正常庶蝦味~豬扒飯多汁多蔥X2- 個人喜好鞋瘦肉, 一碟飯有2大塊, 入味, 配新鮮蔥及乾蔥撈熟油, 啖啖肉, 很肥, 但大滿足!馬拉盞炒通菜- 好大粒蝦乾, 唔會太咸, 唔辣, 都幾大碟~
好食的東西通常都是不健康的...

假日晚上是超級多人(因為地方不大, 只是露天摺檯膠椅),

昨晚7點未夠就坐低(因為個LUNCH太"LIGHT"!),

庶蝦半份(4粒)- 配甜酸醬, 細細粒, 正常庶蝦味~
香茅豬扒飯多蔥多汁~至愛!
庶蝦半份, 檸樂, 爽呀!
2011-07-03
香茅豬扒飯多蔥多汁~至愛!
庶蝦半份, 檸樂, 爽呀!
  • 香茅豬扒飯