2019-06-24 43 views
#Chapter 3 Steak Bar & Restaurant (太子)😁最鐘意係酒吧同朋友高談闊論,酒精加音樂係放鬆自己既良方,呢度仲有埋性價比好高既西餐。成件事一條龍🦖,唔洗食完飯先搵地方飲野。wooohooo~一入到去會上一碟墨西哥脆片 $40 沾酸忌廉。個人認為點咗好食好多。#Cinderella #mocktail $68黎係🍍菠蘿汁加🍊橙汁飲落去酸味比較重,溝埋味道有啲似益力多,幾特別。主食:#美國安格斯手剁煙肉芝士漢堡 $128漢堡包🍔係用上甜麵包🥯表面有微微烘過。最出色係個手剁漢堡扒,因為手剁所以肉唔會統一,有啲粗啲有啲幼啲,口感特好,有肉汁,肉香滑又唔會散開。裹面夾埋生菜🥬、蕃茄🍎溶左既芝士同埋鹹香脆🥓煙肉。係完美呀!大大個極滿足。除此之外,仲會跟埋薯條同沙律菜。呢個價錢真係好抵。#炭燒澳洲西冷牛扒 $188 厚身,燒到外面有網紋見到都流哂口水。🤤叫左7成熟,只係個人喜好心理作用食唔到較生既肉,我知道叫生啲會淋啲好食啲既,🥩所以我建議叫5成熟。食落有有炭燒既餘香。牛肉厚身但唔韌,肉味香而且一砌啲肉汁就流哂出黎。配烤局過既蔬菜同薯條🍟。呢個價錢又係超值。

#Cinderella #mocktail $68
Cinderella