(Non-member)
2000-11-30 27 views
其實呢間o野d pizza 、小食同意粉都做得好好,我最鍾意佢地餐牌上o既no. 34 意粉,叫做素食意粉。其實就只有olive oil, 剌椒,蒜容去炒, 雖然料不多, 不過都唔知點解咁好味?! 各位一定去試下呀! 另外佢地d lagsana , 芝士牛肉蒸腸粉(意式啦當然) , 餡角,蒜容炒椰菜.....嘩,一講就流口水啦, 好好味呀! 呢間o野雖然唔多出名,但佢地d Italian cuisine 一d 都唔馬虎, Pizza Hut 同Spagetti House o既Chef , 都比唔上佢地個Chef 呀! 你地去試下先講啦.記得叫no. 34 素食意粉呀!

記得叫no. 34 素食意粉呀!