2018-05-07 4806 views
呢間位於金鐘嘅cafe 深受OL嘅歡迎,因爲cafe主要供應沙律、麵包、三文治、水果杯等輕食,啱曬要keep fit嘅女士。其實我之前已經食過幾次,都覺得味道唔錯,勝在唔heavy~一盒細沙律嘅分量都頗多,可以揀四款沙律。我今次就揀咗粟米沙律、西蘭花沙律、長通粉沙律同蘑菇沙律。我個人最鍾意西蘭花沙律同蘑菇沙律,西蘭花好似烤過,所以有一陣炭火香味,食落非常爽脆;至於蘑菇沙律就用醋汁調味,酸酸地幾醒胃。飲品方面,我今次就order咗茉莉花茶,味道清淡,飲落好舒服。之前飲過咖啡同青蘋果smoothie,味道都相當不錯!如果覺得無咩胃口,或者想食得健康d,去呢間cafe食下沙律就最好不過啦~