2021-03-06
我其實都食無咩要求,但一定唔可以食完太口渴,因為好多時食完太重味精的食物,身體就很難排到水,雖然我好鍾意食包類,但因為包類相當吸水,所以都少食😑。好幸運我家樓下有間~脆味批🍕,每當我耐唔耐好想食🍕時,我都一定會選擇佢點解呢🤔係雖然成都係集團式,但每間分店整出黎嘅🍕水準都唔同,我覺得係好有❤️,同埋價錢經濟,唔會將貨就價,咁多年都無大幅加價,真的很有社會良心💖今晚叫左個星期一至五先有既套餐,可選擇大批🍕一個、意粉🍝/焗飯/小食一個、咖哩角拼春卷🫔/炸雞2件、飲品🥤2罐/餐湯2客/蒜蓉包,咁多食物都只係$158我就選左個啖啖肉🍕、香草汁煙鴨胸意粉、咖哩角拼春卷同埋2罐飲品,🍕一如既往既好多料,真係每啖都有肉😂,🍕雖然係厚批,但皮邊相當脆;咖哩角拼春卷無任何挑剔,炸得啱啱好;意粉芝士勁多,鴨胸都唔錯總結黎講咁既價錢有咁既水準,相對而言係無得輸,日後我想在家食🍕都一定只選脆味批