2015-06-25 764 views
話說我地一家人之前已經幫襯左越式工房幾次,見YAHOO有團購,平平地就買左,但經過今晚之後,一定無下次,我亦希望大家可以睇完食評之後先決定幫唔幫襯。一開始黎左個青木瓜柚子沙律、拼盤同肉骨茶,都正正常常,無咩問題,係比較油。之後無啦啦黎左個炒聖子,我地同個WAITER講:無叫呢個,叫左炒芥蘭。WAITER都話係佢落錯單,會換,但無SAY SORRY,算啦,人地無心之失。事後,芥蘭上場就出事啦,有圖有真相(請看下圖),所謂芥蘭得幾條,份量極少,而且好油,不過我地知團購GE差唔多就唔講野,照食。之後,主角咖哩蟹黎,一咬落去,點解會咁苦?我以為我問題,於是我叫阿妹試,佢食左一啖,即lur, 因為真係食唔到,之後問老闆娘,佢答:無理由,今朝先剮(明明蟹殼都變埋黑色,仲點今朝剮呢? 請看下圖) 之後我地話:真係唔食得,你可以試下。佢話:我地蟹70-80蚊一隻,唔會幫你地換ga la,你地用coupon又唔加野,預左食唔飽啦!真心想問死蟹同食唔食得飽有咩關係呢?我已經唔係第一個寫食評覺得呢間野服務差,不過估唔到服務態度差成咁,發啲客脾氣,我地雖然未飽,但已經食左佢唔少氣,最後走左。做團購唔係將啲賣剩

咸魚炒芥蘭
咖喱蟹
咖喱蟹

做團購唔係將啲賣剩貨整比人食,而係以一個平啲價錢吸引客人再幫襯,唔係已經比左錢就可以求求其其同罵客,所以,我希望各位顧客幫襯之前諗清楚,費事貼錢買難受。

2015-06-25
Dining Offer