(Non-member)
2010-01-21 1 views
好多謝鈴木咖啡館俾到我一個難忘既晚餐當日我同女友去左朗豪坊既鈴木珈啡館食晚飯,叫左兩個湯,一個山葵沙律,一個三文魚墨魚麵,一個蟹腳芝士焗飯,兩杯飲品。除左上菜速度快同湯比較特別外,其他食物就真係....首先講個沙律,入面既三文魚、吞拿魚、帶子、墨魚,全部都係一種味道(雪味)佢做到可以統一哂味道,值得一贊!!三文魚墨魚麵,佢完完全全同相既好大分別,我都知道係參考,但都唔好咁甩皮甩骨丫,果堆三文魚好似嘔吐物多過食物囉!!佢可以用咁既賣相俾人試,勇氣可加!!到個蟹腳芝士焗飯,嘩,大家真係要試下,一放埋黎成陣腥味,嘩我真係未試過去間咖啡館聞到咁既味,所謂既芝士焗飯完全無芝士味,我食左少系就放棄左啦。鈴木咖啡館厲害!!
好多謝鈴木咖啡館俾到我一個難忘既晚餐
2010-01-19
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 山葵完全同味魚生沙律,疑似嘔吐物墨魚麵,死魚味疑似蟹腳白汁飯