2019-01-07 153 views
真係好想畀喊樣, 因為笑唔出但我知唔知呢篇野會唔會有話唔夠字乜乜乜, 跟住又話只可以係用餐體驗, 冇得出喊樣啦首先家母最想試o個樣美人鍋原來話冇, 得尖沙咀店先有? 咁之前呢度 D 食評寫o個 D 係咩黎?咁點o者, 唔通我起身走咩, 又不至於咁惡劣咪唯有叫 D 關東煮呀串燒呀咁囉D 關東煮都唔可以話差, 係冇乜特別又貴囉串燒就, 我諗有過半我都覺得燒乾左 D 啦, 又冇 D 我通常叫日式串燒一定叫o既款 (e.g. 煙肉蠔)咁叫下叫下我都 feel 到應該會好貴啦, 成餐又水/茶都冇杯得個湯, 費事叫野飲啦, 好貴 + 費事飲咁多甜野Check 下張單啦, 嘩成七舊水, 但又冇錯架喎咁最想食o個樣坐低先話冇都成七舊水 (兩個人), 感覺梗係惡劣啦張凳又唔好坐, 拿拿臨走啦返轉頭? 唔會啦, 除非有美人鍋叫再話我知啦
真係好想畀喊樣, 因為笑唔出

咁點o者, 唔通我起身走咩, 又不至於咁惡劣
咪唯有叫 D 關東煮呀串燒呀咁囉

D 關東煮都唔可以話差, 係冇乜特別又貴囉

Check 下張單啦, 嘩成七舊水, 但又冇錯架喎
張凳又唔好坐, 拿拿臨走啦

返轉頭? 唔會啦, 除非有美人鍋叫再話我知啦
2019-01-04
$340 (Dinner)