2018-06-30 200 views
[ 意外驚喜 | 係好好食既雞蛋仔😍]••其實想試好耐,不過心裡一直覺得有伏🙈上次約左朋友去深水埗遊,我地出發前傾定要食咩📝佢竟然提出呢間!好興奮呀!難得有人陪我試伏🤩⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹雙併雞蛋仔($25)⭐️8.5/10• M i x & M a t c h •➸ 鹹配料: 肉鬆、芝士、黃金、餐肉、蟹柳➸ 甜配料: 黑朱古力、香蕉、栗子...我地揀左好耐,最後決定鹹蛋黃+蟹柳😼👍🏻我地實在無勇氣揀一鹹一甜🙈睇住佢整,逐格逐格放滿,再淋上蛋漿,好快就食得啦!可能心裡係預左試伏,所以實在太驚喜我‼️我真心覺得好好食🤣真係忍唔住食完一粒又一粒,極速食哂🤟🏻不過唔夠脆,可能因為入面啲料太滿,做唔到太脆口?🤔Anyways~我係絕對會再幫襯🙌🏻-🔺可以揀兩樣配料都放埋同一格,或者每樣配料各放一半💁🏻‍♀️不過我覺得放埋同一格刺激啲🎢因為估計唔到出到黎會係點既味😎-
[ 意外驚喜 | 係好好食既雞蛋仔😍]

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

🔹雙併雞蛋仔($25)⭐️8.5/10
• M i x & M a t c h •
➸ 鹹配料: 肉鬆、芝士、黃金、餐肉、蟹柳
➸ 甜配料: 黑朱古力、香蕉、栗子
...