2017-07-27 2043 views
早午餐時間到啦~~~我終於有機會去li間Cafe 朝聖下~~~同身為foodie ge 朋友一齊食野,就係大家互相可以share好多好多美食😂😂講返個三文治先,麵包夠鬆軟,魚排炸得夠乾身之餘內在依舊保持濕潤,加上新鮮蕃茄+椰菜絲令炸魚排既油膩減低,最突出係加上wasabi mayo,令整個三文治更清爽亦唔會太搶味~~~當然三文治又點會少咗薯條陪伴呢?薯條外脆內軟~~nice!! 食brunch又點少得食Egg benedict呢?佢哋li個水煮蛋做到流心之餘,用脆卜卜既煙肉將蛋黃X荷蘭醬 X kale 醬一齊食的話~~會將煙肉的油脂減低外,更多了一層清新既味道(我想主要是kale既作用😂)👍🏻👍🏻👍🏻 食完正餐當然要上甜品😍黎到一定要試佢哋既招牌~雪糕三文治~每個星期都會有唔同口味~~~包保有一款實啱你口味~~~😋🌟蕃石榴味雪糕配芒果醬就肉眼睇已經有熱帶風情既感覺😂因為酸甜既蕃石榴雪糕加上芒果醬令人有清新止渴既感覺,食完都唔覺得好甜想飲水咁👍🏻👍🏻👍🏻🌟芒果味雪糕配椰汁紫糯米本來覺得芒果味雪糕好普通~~~點知佢哋將平凡既芒果雪糕變成不平凡既芒果糯米飯味道~~~真係食完都想飛轉泰國食芒

🌟蕃石榴味雪糕配芒果醬

🌟芒果味雪糕配椰汁紫糯米
本來覺得芒果味雪糕好普通~~~點知佢哋將平凡既芒果雪糕變成不平凡既芒果糯米飯味道~~~真係食完都想飛轉泰國食芒果糯米飯呀😂
其實我本身好想試佢哋ge signature ~~Rainbow Latte~~ 但原來只有灣仔個間先有~~~唯有下一次再去試啦😩😩😩

1978 views
2017-06-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$220 (Lunch)