Hiring
$65-$75
Hourly
Up to $18,800
Monthly
因為家附近有「和民」,所以我地皮家都很常到和民開餐!今日見到Menu新出橫濱風味噌牛肉火鍋,好似幾正咁,所以點了一份來吃,估唔到跟餐牌一樣好足料!啖啖肉!老實講,味噌火煱我還是第一次食,火煱湯底非常濃郁,牛肉放下鍋煮一陣就熟,咬下去啖啖肉及很鬆軟~在下單點橫濱風味噌牛肉火鍋時,跟待應說「我要用秘技」,就會送一張秘技咭~下次來和民吃就可以便宜$50啦!另外食左和風雞肉比薩,小朋友話好好味,薄批多饀料!日本有機蕃薯條普普通通,略厭蕃薯條太油及不夠脆,勝在有蜜糖點惹味一點~我地好中意食香口野,香炸北海道水牛芝士 好好味,我忍唔住食左三粒!皮脆內軟,芝士迷一定要試!甜品選了黑蜜綠茶年糕,煙煙韌韌好彈呀!不過如果再煮淋D就更好了!
因為家附近有「和民」,所以我地皮家都很常到和民開餐!

啖啖肉!
下次來和民吃就可以便宜$50啦!
另外食左和風雞肉比薩,小朋友話好好味,薄批多饀料!
2018-08-05
$200 (Dinner)
  • 橫濱風味噌牛肉火鍋