(Non-member)
啲食評講到間歺廳好差我嗰日行過咪走入去試吓睇吓係唔係咁差.、由我一入門口有個好大聲嘅妹妹問我幾多位我話一位佢就安排嗰位我坐.可能佢就係東(贏)濃妝妹妹.佢攞個歺牌比我問佢有乜嘢特別啲又好多人食,佢話蒜茸西冷扒,我諗西冷有咪嘢咁特別呀,不過佢咁有誠意介紹我就試吓啦,歺湯就叫咗羅宋湯,好怏就嚟咗歺飽同湯唔出啲湯都好好味好濃好小飲倒啲咁濃嘅湯,到個西冷到咗嚇了一跳曄!嗰堆蒜茸成坐山咁樣,完全睇唔到塊西冷, 嗰買相我從來未見過,跟住就食啦点知出乎我意料外,可能我鍾意食蒜茸食落口我覺得好好味呀,点解啲人講到咁差,食完到歺飲我叫咗杯珍珠芝麻冰,仲有甜品係雪糕,埋單都係6拾幾蚊都0K呀,我見倒啲生意都唔錯吖,跟住我問個侍應呢間歺廳開咗幾耐,佢話原來開咗三+幾年啦!如果真喺好差,可以開倒三+幾年咩!
  • 蒜茸汁
  • 羅宋湯