(Non-member)
2007-01-03 6 views
1月1日係我同bf 週年紀念日,之前聽呢度D人講話R66D野好難食,但想過得浪漫D,$328/位,好多信用卡都有85折,只睇價錢唔貴,而且大家都未去過,所以最後都去左食。一入到去,真係覺得個VIEW好靚!!不過唔近維多利亞港~~ 我地坐WINDOW TABLE ,餐廳內氣氛幾好~ 最正係果晚咁岩放煙花!!!!雖然遠,但係正!!! 餐廳內亦有人會過黎問你聽唔聽歌(只懂講英文),即場為你獻唱~正就真係360度的景都可以睇哂~食物方面,有好多款刺身,唔係有人即場切所以唔會新鮮得去邊,,但勝在唔使排隊!!!而且味道都幾好~ 用個保溫盤盛著。不過佢好似成晚冇換過,過左個半鐘後,(我估)D刺身出水,佢成盤刺身俾D(血)水浸住,視覺感官好差! 至於其他食物,煙三文魚,煙鱈魚,羊架,縲,聖子,甜品都幾好食!!朱古力火煱有驚喜~不過長腳蟹好唔得!D肉係"梅"的!服務方面,無乜特別,最衰係佢問我地飲乜,我地話飲橙汁,但佢無同我地講橙汁係要額外收費! 埋單先知$49/杯... 無啦啦俾佢呃左$98... 不過又係我地唔醒姐,唔問清楚包乜飲品....(佢話包1杯咖啡/茶)總結,情侶O係特別日子黎係幾好~~~

總結,情侶O係特別日子黎係幾好~~~ 但如果一班朋友黎,呢個價錢仲有好多CHOICES~