2021-03-17 1817 views
唔係誇張,車仔麵食過好多,因為係普通嘅食物,所以印象都不太深刻,唯一深刻嘅就係十三么。我幫趁過好多次了。首先,三餸三十九蚊,十分相宜,而且算大碗,總之如不是特別大胃王午餐就恰恰好。而家好少三餸又足料,每個餸都起碼四、五舊,蟹柳餅果d就兩塊大小合理的,絕無欺場。我今次叫了魚蛋、日本溏心蛋、蟹柳餅,幼麵,有啲餸唔係度度車仔麵都會有得食。個溏心真係幾靚,另外用一個兜分開,幾用心。麵同餸也好入味!附加幾條生菜。至於,辣醬方面,我平時食開勁辣,佢d辣椒醬未去到我極限,但唔需要極限,佢隻醬好好味,同佢個湯底勁配!佢哋應該家庭式經營,佢哋都好有禮貌。而家疫情無堂食只係外賣,但中午條人龍有時都好長。就係大概因為又好食又抵吧。

個溏心真係幾靚,另外用一個兜分開,幾用心。

麵同餸也好入味!
附加幾條生菜。
佢哋應該家庭式經營,佢哋都好有禮貌。
  • 日本溏心蛋
  • 蟹柳餅