2010-02-08
星期六O係佐敦遊盪搵地方食晚飯, 比兩個阿差沿途截劫, 見我稍停一下看看其單張時,便極力游說幫襯, 前面有一間“正宗印度咖喱”好好食, , 我睇見張傳單寫"免費小食, 免費BEER/ 飲品, 免費白飯/ NAAN, 又講到好似好平, 好抵食, O甘就上左賊船一入到去, 間野好細, 好逼, 果D 侍應很不耐煩(由其是香港果個AR姐), 短短5分鐘內已多次催促落單, 問到那些"特價飯" ,"免費小食, 免費BEER/ 飲品, 免費白飯/ NAAN, 原來一切都係虛幻, 都算了, 唯有叫左個$128GE餐, 先來薄脆配薄荷汁, 薄脆一般, 汁料很淡, 薄荷汁可以很好食開胃, 但佢係整得只係一般鐵板五香雞扒 ,熱烘烘, 仍能保流肉汁, 味道不錯, 香料加上檸檬汁, 配合起來很清爽咖哩雞, 汁食得出有蓄茄味, 但稀似水,, 稀其實唔係問題, 最緊要係太淡味, 一D 都唔夠香濃 , 雪藏雞好"鞋", 又少, 一碟4舊, 真係好差咖哩牛脷, 比咖哩雞做得好, 味道可以的, 牛脷煮得鬆軟, OK 過得去的烤餅 - 一般貨色可能因人多關係, 食完已被人用目光催促埋單, 想傾下野都唔得, SO F
烤餅 - 一般貨色
SO FAR, 出古惑, 唔抵食已經唔好LA. 又唔係好食都算, 最基本服務也做得唔好, E 間野我唔推介大家去,