2021-01-26
點解話係我飯堂係因為我已經食到比店員姐姐認得,仲會記得我食同飲啲咩😂咁啱連續兩個禮拜六都嚟食,所以今日就下定決心寫🤤好鍾意呢間小店嘅懷舊小木屋風呢度定期會轉lunch menu,基本上我嚟到都係食牛、羊、油封鴨脾同豬扒居多🥰燴羊膝 係當日嘅special promotion,我都係鍾意食香口嘢多啲🤭不過佢都炆得好稔好入味~但個薯蓉好食!好滑好香牛油味❤️每次都會有嘅牛油麵包🥖,每次都烘得好香好脆,我多數加埋搽埋牛油之後就直接食唔蘸湯😂餐湯每次都唔同,我比較少叫沙律😂,全部自家製,跟住我上個禮拜又係甘筍湯🥕🤣,味道就正常發揮好鍾意佢哋個咖啡底,加埋奶比例啱啱好,又香又滑😋同埋佢哋食lunch有得儲印仔(early bird除外),儲夠10個就有一餐免費午餐🍽️總結?梗係會再嚟食啦,我再儲多一個印就有free lunch啦,佢等緊我㗎💛
咁啱連續兩個禮拜六都嚟食,所以今日就下定決心寫🤤
好鍾意呢間小店嘅懷舊小木屋風
不過佢都炆得好稔好入味~但個薯蓉好食!好滑好香牛油味❤️
好鍾意佢哋個咖啡底,加埋奶比例啱啱好,又香又滑😋