2008-09-05
沈日約左好好好朋友去利舞台食飯慶祝佢生日!我去到六點鐘到無乜人,站在門口gei 侍應好好,我叫佢比個靚位我,佢就比左梳化位我座la! 我不停咁左睇右睇個menu ,有個侍應走埋黎向我推介當晚gei 掋食推介"人參燉竹絲雞" $15,仲話幫我預留左先,佢gei 態度十分友善,值得讚賞!我地兩個人點左以下菜式 媽咪酒煮雞 <-- 超級唔掂,淨係得酒味,又唔入味,雪雞,雞肉又唔滑 鱘魚扒 <--好普通gei 一個菜式,味道普通la! 又唔係難食又唔算勁好味 賽旁蟹 <-- 哩個算係最ok,我覺得d蟹炒得好好味,但係中間果d 蛋白就普通 一人一客竹絲雞 <-- 咁多樣餸最好飲係哩個湯 砵仔蒸飯 <-- 普通的蒸飯總括黎講d 菜式味道真係好普通,我座果張枱距離我對面gei 朋友太遠la! 我地每次講野都要烏前,週圍環境比較嘈,但係都算舒適,最好係侍應gei 服務態度!佢地有d 餐係六時後入座七時半結帳係有半價優惠ga! 我記得有個二人餐半價左之後只係 $148 jar!!! 勁勁勁掋呀!
我地兩個人點左以下菜式
一人一客竹絲雞 <-- 咁多樣餸最好飲係哩個湯