前排嚟完K11 Musea 發掘到原來頂樓都有好多餐廳,決定要試下先,好彩book咗位咋,去到都好full。 我哋揀咗坐outdoor,環境好舒服。 呢度食物款式都幾多,中式西式都有,而且價錢都算實惠。 先食個小食先,炸櫻花蝦餅,個蝦餅好香脆,食落蝦肉爽口彈牙。 乾炒牛河就食得多,呢個高級版炒牛河有黑松露同埋鵝肝,將中西式嘅元素都放咗落去,比較特別。每條河粉都沾滿咗黑松露嘅香味,成個河粉都唔會炒得太過油,牛肉亦好嫩滑。 另外揀咗個Big breakfast,即係All Day Breakfast,有炸魚柳、脆皮腸、煙肉🥓、焗茄汁豆、煎蛋、牛角包、粟米粒🌽同埋蕃茄🍅,相當豐富。個炸魚柳外脆內軟,食落好滑,加埋沙律醬超正。牛角包香脆軟熟,好香牛油味。食完感覺好滿足好幸福😌

我哋揀咗坐outdoor,環境好舒服。

呢度食物款式都幾多,中式西式都有,而且價錢都算實惠。

先食個小食先,炸櫻花蝦餅,個蝦餅好香脆,食落蝦肉爽口彈牙。

2023-02-22
Type of Meal