尋晚第一次嚟呢間食大閘蟹放題我個人感覺🙈🙈🙈又貴又唔好食😌😌😌啲大閘蟹完全冇糕嘅、奄仔蟹叫咗六隻都係冇高嘅另外有一隻係黑色死咗嘅、連鮑魚都唔好食、反而小菜都還可以咁如果我食小菜我就唔使畀六百幾蚊食一個大閘蟹放題啦、重點係在柯打嘅話係要催幾次先有嘅🤔🤔🤔食大閘蟹竟然成間餐廳係冇濕紙巾嘅要自己去洗手間洗手、仲要係除咗杯薑茶係佢哋送之外其餘在叫嘢飲係另加錢嘅😑😑😑仲有啲員工喺大個口罩露出個鼻哥嘅、員工服務又非常一般、總括嚟講如果食大閘蟹放題呢間真係超唔抵食又唔好食有少嘢選擇😌😌😌呢度連執碗個姐姐都好串、叫佢執好枱面啲碗碟佢竟然係叫我哋自己執出嚟畀咗佢先😑😑😑都係嗰句啦如果我畀六百幾蚊食一餐咁嘅飯就不如真係唔好嚟食啦、我從來未試過食一次大閘蟹放題係咁差咁差同咁差㗎因為重要事情要講三次😆😆😆

[IMG:6/

成晚最好食就係呢個金銀蛋時菜🤣🤣🤣
大閘蟹雖然係有識喐嘅但係真係完全冇糕、連啲肉都冇乜🙈🙈🙈
小籠包味道可以但係個皮比較厚😅😅😅
但係一句講曬真係唔會再幫襯呀真係又貴又唔好食服務水準又差😑😑😑
2022-10-27
Waiting Time
120 Minutes (Dine In)