2017-07-22 125 views
香港人出名追求快!靚!正!嘜都要快過人對所有快閃俠尼講 立食可以話係恩物 方便又快捷豬小姐今晚尼到並唔係因為趕時間 而係慕名而來 想慢慢嘆下「手卷野村」嘅激滿海膽杯!地理位置就腳到不得了 一落天橋即到豬小姐同朋友仔首先order左大吞拿魚腩手卷同埋特選吞拿魚手卷惠顧滿$25就可以+$1享受夏威夷三文魚手卷 性價比即時提高ing!越叫越多添大獲!一陣就要去食晚飯 沒關係~澱粉質怪出動!無有怕三文魚poke用上特製醬汁去醃製 辣味沙律醬無搶去切粒肥厚三文魚原有嘅鮮味 反而令佢地更加惹味開胃 好match唔洗加豉油完全ok$1抵呀!店鋪貼心提供三款豉油 包括係普通 中辣以及大辣豉油入哂樽 方便大家「唧」已用wasabi調製嘅大辣豉油最岩豬小姐心水大吞魚腩只有兩片 雖然不算太肥美卻有微微魚油香 口感軟腍 都算係合格嘅toro特選吞拿魚係中吞拿魚腩 大吞拿魚腩加上蔥粒吞拿魚腩嘅結合感覺上豐富賣相亦唔錯 味道都係新鮮嘅 只不過吞拿魚嘅魚脂香未見突出 可是每款吞拿魚都有機會品嚐 都算係一個小滿足飯粒嘅份量質感味道都不錯 可是紫菜卻不夠脆身帶來小小失望呢係期待已久嘅激滿海膽杯呀!!!杯子細細卻材料滿滿
香港人出名追求快!靚!正!嘜都要快過人

對所有快閃俠尼講 立食可以話係恩物 方便又快捷

地理位置就腳到不得了 一落天橋即到

惠顧滿$25就可以+$1享受夏威夷三文魚手卷
性價比即時提高ing!
越叫越多添大獲!一陣就要去食晚飯
沒關係~澱粉質怪出動!無有怕

夏威夷三文魚手卷

唔洗加豉油完全ok
$1抵呀!
店鋪貼心提供三款豉油 包括係普通 中辣以及大辣
豉油入哂樽 方便大家「唧」

已用wasabi調製嘅大辣豉油最岩豬小姐心水

味道都係新鮮嘅 只不過吞拿魚嘅魚脂香未見突出
可是每款吞拿魚都有機會品嚐 都算係一個小滿足

飯粒嘅份量質感味道都不錯 可是紫菜卻不夠脆身帶來小小失望呢

激滿海膽杯
係期待已久嘅激滿海膽杯呀!!!

杯子細細卻材料滿滿
材料有原板日本海膽 松葉蟹 北海道帆立貝 吞拿魚腩 三文魚籽

小山丘底部係鋪滿紫菜絲嘅壽司

放工時間越尼越旺場啦
大食豬小姐速速快步離開 去下一場正式dinner了
2017-07-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$110 (Tea)
夏威夷三文魚手卷
大吞拿魚腩手卷