2023-07-18
🔆Toasted Gai 吐司雞半入 • $51邪惡之選!食之前可以將大麥牙糖漿淋面😎雞扒炸到好脆,外皮好似薯片咁🤣肉質唔鞋口🤓半片吐司用牛油烘過,可以跟據喜好塗上牛油咖央,增加左椰香味🍞🔆黑布茄牛意 • $89係用左黑蒜炒既意大利麵!黑蒜味好出,估唔到咁夾🙈碎牛肉同意粉既比例係1:1🤣🤣食到最尾仲有好多肉😋🔆卡津煎蝦 • $78蝦好彈牙,洋蔥青豆角再加入卡津蒜蓉牛油調味🤣送酒一流!店員話手工啤既Menu會不定期咁轉,下次黎未必飲得番,所以想飲就要快啲飲啦😘🔆1842 Island 少爺啤• $81我想要酒精濃度高啲既,所以店員介紹左呢隻酒精濃度8%既手工啤🤓小麥香好重,比較苦,但對我黎講就好正😀🔆Teahouse: Peach Ceylon IPA 少爺啤 • $86朋友鍾意水果味同甜啲,呢隻6%酒精濃度既少爺啤就岩佢啦🤪
🔆Toasted Gai 吐司雞半入 • $51
🔆黑布茄牛意 • $89
🔆卡津煎蝦 • $78
蝦好彈牙,洋蔥青豆角再加入卡津蒜蓉牛油調味🤣送酒一流!
🔆1842 Island 少爺啤• $81
朋友鍾意水果味同甜啲,呢隻6%酒精濃度既少爺啤就岩佢啦🤪