2022-06-03
推薦呢間餐廳比鍾意食手工意粉嘅你🍝呢到每一款菜式都偏細,可以試多幾款😋我地兩個人大約食左5-6款就好飽啦💓.‣ Bucatini alle Vongole ⋆ $105如果你鍾意食煙韌嘅意粉,呢款就必點!蜆肉亦大粒鮮甜~加埋各款香草,帶有香辣嘅感覺,成個配搭都好好.‣ Griled Octopus ⋆ $85八爪魚好有水準,煮得夠軟腍。下面既墨汁係真係鮮甜而唔係裝飾💯.‣ Raviolo ⋆ $65Raviolo只有一粒,不過切開有驚喜,係流心蛋黃~都係水準之作.‣ Pan fried sea bass ⋆ $140Sea Bass肉質夠滑,魚皮亦脆卜卜。感覺上呢度就算亂咁揀食物都唔會出錯.‣ Tiger Prawn Risotto ⋆ $115Risotto上面有滿滿既蝦籽,咸香味好夠。不過蝦肉就真係少左D.‣ Tiramisu ⋆ $50外表好吸引🥹cream夠滑,不過咖啡味唔夠重
‣ Griled Octopus ⋆ $85
‣ Raviolo ⋆ $65
‣ Pan fried sea bass ⋆ $140
‣ Tiger Prawn Risotto ⋆ $115
‣ Tiramisu ⋆ $50
外表好吸引🥹cream夠滑,不過咖啡味唔夠重