露面手工拌麵料理

Biang Biang Noodles
夏天天氣比較熱想食返清淡啲🌤️食碗麵係一個唔錯嘅Comfort Food選擇☺️ 手工嘅Biang Biang麵我都係第一次聽好有特色🤣手工嘅味道簡單但係有誠意係好溫暖嘅味道值得一試❤️⭐️ 油潑辣子魯肉Biang Biang麵 🍜⭐️ 麻辣雲耳 🖤⭐️ 小吊梨果茶 🍐口感微辣有種撈麵既滋味感覺🌶️但係香料味更加重☘️滷肉肥瘦相間半溶嘅口感好滋味🥓仲可以加餐配上小食同飲品🥤小吊梨果茶加上清潤嘅甜味岩岩好中和返💚⭐️ 嫩雞白布湯闊麵 🤍闊麵食落嘅口感就比較煙靭😛嫩雞白湯入落清甜好滋補🐔 特別一讚加咗滿滿嘅青菜好健康🥬⭐️ 粒粒巴蜀大雲吞 🥟雲吞非常飽滿肉餡充滿鮮味😊 精粹在麻辣嘅醬汁充滿鹹香好惹味🔥⭐️ 野生松茸鮮雞湯 🍗味道入口清甜🤩清澈得來唔會太重雞油味😋有種養生嘅感覺配上松茸嘅香氣用料好高質🍄‍🟫⭐️ 燉蛋 🥚最後試咗佢新出嘅甜品燉蛋🍳滑溜而且甜度唔太高好有家庭溫暖既感覺😜
油潑辣子魯肉Biang Biang麵
麻辣雲耳