2020-10-04 556 views
無意間喺朋友口中得知,有間新開嘅薄餅店喺附近,呢晚咁岩有朋友要慶祝生日,所以就買咗兩個薄餅試吓。我分別叫咗瑪格麗特薄餅,同埋辣肉腸薄餅。佢哋即叫即整嘅,所以叫完都要等大概10分鐘左右, 但係我覺得等嘅時間係值得嘅,因為喺香港識到呢種全人手製嘅薄餅都好少有。之後我想講嗰兩個薄餅嘅餅底同埋佢哋嘅味道。佢哋嘅餅底唔係話好厚嗰隻,我就覺得厚薄度啱啱好, 識到材料之餘,仲食到薄餅底。易用嘅醬料同埋芝士我都覺得好好食兩樣嘢都唔會太多或者太少食落啱啱好,而辣肉腸都唔係我哋平時食開嗰種,食得出佢係用咗貴少少嘅食材。10分推薦呢間餐廳,不過佢哋暫時得外賣,所以住附近嘅朋友可以試吓!
我分別叫咗瑪格麗特薄餅,同埋辣肉腸薄餅。
2020-08-04
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)