2023-09-10 492 views
🔆麻糬波波分別有原味,朱古力,芝士同肉鬆紫菜。今次買左朱古力味一試!🔆今次放工時間買到嘅並唔係新鮮出爐,似係應該都放左一段時間的麻糬波波,受到小小打擊😂。依間分店已Pack好哂一包包唔同味,可以按喜好選擇。除左原味嘅係一包$25外,其他味道都係$35一包。🔆朱古力麻糬波波 $35/6粒外型脹卜卜,微微嘅裂痕好似菠蘿包酥皮咁。不過,可能因為唔係新鮮出爐的關係,佢外皮並唔係脆嘅。雖然無人地講到會流心,內裡仍然煙韌有咬口。朱古力味濃厚,食到一粒粒溶左嘅朱古力粒。🔆整體一般,可能因為我買唔到新鮮出爐嘅,亦無焗番佢食。但🐭覺得如果要排好長龍就唔洗特別試啦。🔆Pleasure指數(滿分5粒🤩)🐭小姐:🤩🤩🤩📌地址:荔枝角青山道489號香港工業中心A座地下A5C號舖🎐Foods are powerful🎐#Pleasure食#Pleasure荔枝角#Pleasurer#hkfoodie #foodie #hkfood #hkeat #food #foodstagram #香港美食 #香港小食 #香港 #今晚食乜餸 #荔枝角美食 #九龍美食 #麻糬波波 #食好西 #Pleasure食 #Pleasur

🔆朱古力麻糬波波 $35/6粒

🔆Pleasure指數(滿分5粒🤩)
🐭小姐:🤩🤩🤩
📌地址:荔枝角青山道489號香港工業中心A座地下A5C號舖

🎐Foods are powerful🎐
#Pleasure食
#Pleasure荔枝角
#Pleasurer

#hkfoodie #foodie #hkfood #hkeat #food #foodstagram #香港美食 #香港小食 #香港 #今晚食乜餸 #荔枝角美食 #九龍美食 #麻糬波波 #食好西 #Pleasure食 #Pleasure荔枝角 #荔枝角好去處 #香港工業中心 #荃灣綫 #荔枝角 #梅窩麻糬王
TakeAway