2019-03-02 471 views
今日陪老公過灣仔,食完好heavy嘅拉麵之後,隨便喺附近行吓,途經灣仔度見到呢間雪糕店,記得之前有朋友推介過,店員主動招呼試食,就即管試吓啦!試咗幾隻味道,都有驚喜,非常吸引呢!我嘅選擇困難症又出現啦,最後老公同我各自揀一隻味道!我揀咗抹茶雪糕,雪糕真係好滑😋,微甜中帶點甘苦,食完之後抹茶味仍然在口中停留左一段時間😍,抹茶控必食!士多啤梨雪芭甜中帶酸,今日天氣熱熱地,好適合食呢個呢~❤️ 佢哋嘅🇮🇹意大利手工雪糕使用天然材料,冇加香精及人造色素,食落好回味!而且雪糕都係於店內製造,真係夠晒新鮮呀👍🏻 雖然價錢都唔平,但係物有所值㗎!👍🏻👍🏻👍🏻依家即刻影咗雪糕嘅相,打卡同埋share上Facebook仲可以減$5添!P.S. 試食咗嘅幾種味道之中,仲有開心果味都好值得推介呀!

抹茶雪糕及士多啤梨雪芭
2019-03-02
$30 (Tea)
抹茶雪糕及士多啤梨雪芭
  • 抹茶雪糕