2020-11-15
Coffee Shop,大排檔,酒吧,美式快餐,西餐廳,估唔到碩門京瑞仲可以持續引入新餐廳仲要係手抓海鮮啊!一大盤海鮮要用到手去食先至夠滋味,星期五放工同同事去大快朵頤就最暢快。京瑞一期新餐廳Seafood ghost 主打手抓海鮮但除左手抓海鮮,仲可以打邊爐, 壽喜燒都可以, 每一份套餐都 勁足料,叫少少已經擺到成張檯都係,而且配套齊全,比埋圍裙你,就唔怕d醬 彈到周圍係。超大的一盤手抓海鮮有幾款醬料可以揀, 今次我揀咗港式避風塘, 坐喺廚房隔離即刻聽到師傅 把海鮮落鑊的聲音。 滿滿的蟹,大蝦, 螺,龍蝦,沙白 青口,魷魚盡在眼前, 配料還有蒜蓉包,意粉,椰菜花,粟米和三色椒等等, 一個人非常肯定吃不完 。 各款海鮮先走個油, 滿滿鮮味已經鎖實。 龍蝦肉質爽彈, 而且還大少少羔,有驚喜。 大蝦口感紮實。 所有食材充分吸收港式避風塘的蒜蓉味, 而且帶少少辣超級惹味的。另外還叫了一客壽喜燒, 材料又是超級豐富的,靚牛肉已不用多說, 還有份量勁多的豆腐,紹菜, 冬菇,京蔥,葛絲, 金菇及本菇另外還跟玉子及御飯, 又係超多份量的一客套餐。 店員會幫忙用牛油起鑊, 用秘製醬汁燒兩燒牛肉已經可以
估唔到碩門京瑞仲可以持續引入新餐廳
仲要係手抓海鮮啊!一大盤海鮮要用到手去食先至夠滋味,
星期五放工同同事去大快朵頤就最暢快。
京瑞一期新餐廳Seafood ghost 主打手抓海鮮
而且配套齊全,比埋圍裙你,就唔怕d醬 彈到周圍係。
滿滿的蟹,大蝦, 螺,龍蝦,沙白 青口,魷魚盡在眼前,
各款海鮮先走個油, 滿滿鮮味已經鎖實。
龍蝦肉質爽彈, 而且還大少少羔,有驚喜。 大蝦口感紮實。
另外還叫了一客壽喜燒, 材料又是超級豐富的,
另外還跟玉子及御飯, 又係超多份量的一客套餐。
店員會幫忙用牛油起鑊,
用秘製醬汁燒兩燒牛肉已經可以入口,滿滿牛油香味超吸引人。
另外餐廳也有角色有酒精及冇酒精飲品供應, 迎合大小朋友。
不得不提的是, 跟餐還附有movenpick雪糕, 為這餐 畫上圓滿的句號。