2021-12-17
葵廣飲品店真係幾多下, 每次黎都會試唔同店鋪或者口味, “新嘗試多的, 人都多話題的”😂😂今次上到3樓食開野例必要揾野飲, 見到呢間”怒茶巷”既logo好搞笑, 同佢個鋪頭名一樣好嬲怒著哂火咁樣😂好想問下老闆改呢個名既由來😂Menu上有一個飲品立即Outstanding左出黎就係芫茜牛油果鮮奶, 我地身為芫茜同牛油果既愛好者絕對冇得唔試, 亦都未曾試過芫茜飲品, 另一杯就叫返正正常常既芝士烏龍茶😬1/ 芫茜牛油果鮮奶 $34飲落去完全估佢唔到咁夾, 芫茜香同鮮奶味完全並存係口入邊, 感覺上令杯飲品完全唔Heavy, 而底部都有好多果肉, 彈牙, 好特別!😋😋2/ 芝士炭培烏龍茶 $28芝士奶蓋好多人都會覺得穩打穩扎, 但我覺得難處係芝士一定要做得香濃厚身, 佢做得到同埋多左點就係佢烏龍茶味重, I like it🤗** 舖頭滿滿全民造星2 MC既相, fans唔好錯過去下打卡啦😂 P.S. 我都覺得佢唱歌好聽😂
1/ 芫茜牛油果鮮奶 $34
2/ 芝士炭培烏龍茶 $28