2022-04-25 24 views
朋友喺深水埗呢頭返工推介過炯記好抵食,襯終於開返堂食就即刻衝過黎食!好彩未到七點前趕到黎即入座,見之後都幾多食客喺出面排隊🙈小店價錢幾親民,唔洗加一架,食物又上得快有個二人餐其實好抵,不過我地唔食豬手,所以散嗌。鹽焗手撕雞(半份),呢個真係必嗌,相信都係餐廳最有名氣嘅其中一道菜式。雞肉非常嫩滑多汁,面頭灑上白芝麻,色香味俱全🐓呢碟真心令我地胃口大增🤭Share左個煙燻燒鵝撈麵。個撈粗比我相信中乾身,冇咁油膩好好食呀!塊塊燒鵝竟然都係咁厚切,咬落去都feel到啲汁咇出黎,咁抵食得唔得架青瓜絲拱海蜇。青瓜絲有啲少有啲唔夠喉,但海蜇就好多,仲有個甜酸醬可以點架,又係一款好開胃值得推介嘅小食兩個女仔食左咁多野,再送埋例湯,再有餐飲,都係每人$100🤩深水埗呢頭真係好多性價高嘅小店😚
小店價錢幾親民,唔洗加一架,食物又上得快
有個二人餐其實好抵,不過我地唔食豬手,所以散嗌。

2022-04-25
$100 (Dinner)