2014-10-30
原本以為佢地係金鳳廚師出黎開鋪就以為好好味,點知。。。出事!入到去又細又迫要搭枱都唔緊要,我同男友一坐低就吹我選餐湯,諗都唔比人諗,最後我就選左個忌廉磨菇湯,同叫左個B10西冷牛扒$70。我自問食野都算快,點知佢地上扒仲快,個湯都未飲完就上左個扒,明知個湯仲有大半都仲要問碗湯要唔要,個扒上左又冇位放碗湯為有囉起碗湯飲=_=。。。以上寫既係佢地服務與環境係極差,食物就。。。如下忌廉湯:又咸又稀餐包:小小的一個,好味過塊扒,係呀,你地冇睇錯,真係好過塊扒!西冷牛扒(我食既係西冷B10$70):牛扒五成熟,唔厚身又細塊,冇牛肉味又過淋仲有d酸味,配菜係棷菜冇味仲有d菜水響個扒到,薯條唔脆仲有d生。。。肉眼牛扒(男友點既):牛扒五成,又係細塊加薄身,不過依塊都仲有少少肉味但係好un。。。餐飲:凍奶茶,冇茶味冇奶味,得個大杯。。。。。。
忌廉湯:又咸又稀
餐飲:凍奶茶,冇茶味冇奶味,得個大杯。。。。。。