2019-08-15
話說荃灣開左間老字號扒房🥩哩間老字號相信好多人都食過,今次喺我地頭荃灣開,梗係要去幫襯下!餐廳裝修走懷舊風,大大隻霓虹燈1969喺牆身,50年歷史果然絕非浪得虛名!-☆ 美式什扒餐 HKD$92貪心既我梗係叫什扒餐,因為夠哂豐富,乜嘢都有😝 豬扒、牛扒、雞翼、香腸同火腿,我樣樣都鍾意食🤤 侍應淋上醬汁嗰下唧唧聲,永遠都係最治癒💕 成個餐每一樣嘢都好有質素,豬扒彈牙肉厚,牛扒大約7成熟,肉質嫩彈軟腍,不錯的👍-☆ 美國德州頂級西冷餐(5成熟) HKD$152朋友好鍾意食牛,叫左個頂級西冷🥩 西冷份量超大份,西冷切開唔會太血淋淋,肉質厚實有嚼勁,食肉獸既你一定要點!-跟餐仲包埋牛油餐包、中/西湯及餐飲,包保你捧住個肚走!餐廳十分旺場,6點幾已經要等位,所以提議你地早少少去攞位啦~
☆ 美式什扒餐 HKD$92
☆ 美國德州頂級西冷餐(5成熟) HKD$152