2019-09-17 1083 views
今日D2place有朋友擺檔口 梗係黎支持下啦收鋪後朋友請客食飯 朋友想食扒類甘就梗係試金鳯啦 話晒開左成五十年👍👍👍平日都要排隊等左一陣 今次被安排坐門口位 會比較多人經過因為佢係正扶手電梯位 如果介意既話就要同侍應們早啲提出啦食物選擇都多呀 比較驚喜都有飯類同意粉類我晤係食肉獸 我自己一份扒一定會浪費 所以依家可以叫一份扒一份意粉 我好開心晤洗浪費意粉加$20有得轉set 甘就有餐湯有包有飲品 餐湯有紅湯白湯 我地都鐘意紅湯足料好多菜 好岩我飲因為係偏辣既😂餐包有落心機去整 表層好脆身 內部有好淋配上牛油食 好味呀黑松露醬鮑魚帶子片意粉上枱我聞晤到黑松露味 但食落又好重味喎😂帶子係比較細size都有6,7粒 數量合理鮑魚係切條既 我覺得有少少腥 不過我不嬲not a fan 整體我俾8分朋友叫左金鳯貴族牛扒舊肉好厚身 有一隻尾指甘高😂😂😂會問我地想幾成熟 我地想要七成 但落單錯左做六成切開係做到六成既 因為晤係用鐵板 無熱力heat住既問題 食到尾都仲係個種生熟度加左$2要蒜蓉 我覺得值得加 係另外一個好味本身肉既選材都好 紋理分明 同時做得好淋👍價錢合理 如果再有機會會再試依家9
今日D2place有朋友擺檔口 梗係黎支持下啦

價錢合理 如果再有機會會再試

依家9月份晚市消費滿$500 仲有得送$50現金券
下次可以再同男友試下😆😆😆

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner