2017-12-01 454 views
晚餐唔知食咩好,行行下行左去上環電車路個邊,就求其入左間餐廳坐低。間餐廳叫得做海南餐廳,我估海南雞飯、叻沙應該幾好食,但我今日唔想食呢啲喎,繼續睇下個餐牌先,有好多小菜都好吸引。不過,聽到隔離ja ja聲,仲吸引喎!即刻叫左個雜扒餐,朋友就叫左個公司三文治。首先黎個餐湯先,我揀左羅宋湯,湯有啲太油,不過辣度適中,如果再濃啲就好啦,仲有個蒜蓉包添。Ja ja ja~ 我個雜扒餐黎啦,有雞牛豬腸仔火腿,超豐富,仲有薯條、意粉、甜品同飲品,味道仲相當唔錯,好抵食呀!公司三文治已經飽到唔係好食得落,三文治既料食得出有用心帛製作過,但略嚴有啲乾,如果加生菜同沙律醬會更好食。

2017-11-30
Type of Meal