2018-10-06 40 views
葵廣大受歡迎既長龍店之一告白果屋竟然開左喺太子。地點方便好多之外仲有位坐,而且大量位比你幫杯飲品影靚相打卡,岩哂女仔,我女朋友都係咁吸引左黎。佢就要左杯少女味濃既粉紅色糊塗飛鴿,其實係水蜜桃士多啤梨乳酪。飲得出係用左新鮮水果打出黎,唔會好假既死甜味,十分refreshing。我就冇要到 smoothie,要左杯黑老大,姐係近期大熱既芝士奶蓋黑糖珍珠鮮奶。奶蓋好香奶味,感覺好厚,但芝士味就真係淡左少少。底層嘅黑糖珍珠好煙靭好有咬口,而且唔會太甜,如果多d就更好。跟住發現原來呢度除左飲品仲有甜品,雖然得一款,但入面材料都好豐富,有竽圓,地瓜圓,都好QQ。仲有仙草同椰糖珍珠。最後仲有個好靚既水果星球,其實就係大菜糕加水果,夠爽口又靚。難怪一直都咁受歡迎!

跟住發現原來呢度除左飲品仲有甜品
雖然得一款,但入面材料都好豐富,
有竽圓,地瓜圓,都好QQ。

仲有仙草同椰糖珍珠。

難怪一直都咁受歡迎!