2020-11-26
-尖沙嘴海港城一直都幾多野食😙而最近行LCX經過,發現有間新新地嘅韓式打卡特色主題店 - 奇納百川🤣Menu上有嘅菜式好多選擇,而且入到去望住個海景食野,景觀好開揚🤩最Impressed到我地嘅啲服務好周到,而且好有禮貌🥰服務分我地比💯我地叫左個「芝士辣雞定食🐔」!佢用鐵板上碟,上菜嘅時候熱辣辣,好大煙🤣佢份量真係足㗎,有埋芝士係裡面真係幾時都係最正嘅配搭,仲有少少拉絲嘅效果添!雞嘅份量都幾多,而且大大舊,絕對唔孤寒😆食之前仲諗緊佢會唔會韌,但係原來係好嫩滑😙有驚喜!但係價錢就要啲偏貴$138😢勝價比唔算高我地另外都叫左杯「肥納百川」🤣佢係一杯勁Creamy嘅Halzelnut Chocolate Milkshake黎🤩上面除左有一大pat cream之外,仲有兩舊棉花糖!睇餐牌以為好細杯,但係送到黎心諗「哇!咁大杯嘅?」😵不過佢真係有啲膩😢飲到一半其實已經飽曬,配埋個飯真係飽到上心口🤯不過佢同樣唔平㗎,都成$72杯.....總括黎講,環境、服務、味道,我地真係覺得好滿意😎但係價錢就偏向唔抵🥺大家就自己衡量下啦~📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓LCX34號舖
📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓LCX34號舖