2021-04-28
近來姊妹們和我Afternoon Tea癮又來,今次唔係去酒店,來到大館都可以有好多景觀位影下靚相😍🥂食物🥂$288/1位(加香檳每位加$100)上層5款三文治,中層4款甜食,下層2款鬆餅,包熱茶(可加添)簡單介紹一下印象比較深刻嘅款式💥提子/玫瑰鬆餅,口感唔算鬆軟,入口比較乾!但值得讚是自家製果醬,玫塊及覆盆子味道鮮明,唔錯👍🏻💥三文治五顏六色都幾特別,比較有印象是烤火雞,開心果口味。💥紅桑子酸酸地,不過加上檸檬醬一齊食中和番好夾✨而且外表靚靚的❣️💥上層是咖啡味及朱古力味的馬卡龍,味道都幾突出,但是下層蛋糕會比較膩。食物整體方面外型睇得出是有花心機的,不過味道就一般唔會話好有驚喜,食到一半好飽肚感😆🥂環境🥂有室內和室外位置選擇,唔怕熱可以揀室外,景觀比較開揚同影相會比較靚❣️室內燈光是比較暗,感覺較Chill。🥂服務🥂店員好有禮貌,雖然坐室外但店員都會成日出黎睇下食客有咩需要,男店員樣子好不錯😂
🥂食物🥂
$288/1位(加香檳每位加$100)
簡單介紹一下印象比較深刻嘅款式
💥三文治五顏六色都幾特別,比較有印象是烤火雞,開心果口味。
🥂環境🥂
🥂服務🥂