2020-02-04 1312 views
今日係朋友o既生日而且朋友又經常推薦呢間餐廳比我,又話呢間野非常好食,又靚又多打卡位同打卡野食~所以就黎左朝聖,入去o既時候已經覺得不得了,個座倒轉o既鐵塔再加上天花板上面o既波波已經令我覺得同我之前去開o既餐廳係另一種感覺~然後又可以有落地玻璃比你望住出面既景色一路食野感覺真係非常良好~野食方面我覺得真係同我朋友講o既一樣,~ 意粉方面份量算多,而且汁又唔會話好少,未食已經聞到好香濃明太子同忌廉嘅味道,再配上松葉蟹鉗,真係望到都流晒口水每條意粉都沾滿晒忌廉汁,意粉軟硬度我自己覺得幾好,鐘意食明太子嘅人應該好鐘意~極上12安士炭燒安格斯牛仔骨~佢燒得岩岩好又唔會好難咬開,食落又多汁,而隔離個焗薯都好好食,兩樣野一齊食真冇得輸~生蠔方面隻隻大大隻,食落有鮮味,而且價廉物美,真係值得再黎食~個Pizza都非常好食,拎起既時候會有拉絲,親熱食o既時候非常正!!總括而言想去o既朋友去食啦,佢又平又抵又好食,我個人覺得真係冇得輸

野食方面我覺得真係同我朋友講o既一樣,

生蠔
12安士炭燒安格斯牛仔骨
松葉蟹鉗明太子忌廉意粉
2020-02-04
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday