2020-11-30
• 海鹽焦糖咖啡☕️ $42海鹽既味道好突出,說白了其實姐係太咸,可能真係咸得滯,察覺唔到焦糖既存在,冰塊溶左之後會易入口啲,但仍然係好咸,總結黎講就係一杯咸既咖啡😹• 豆腐豆腐咖啡☕️ $咖啡配上豆腐雪糕既新穎組合,咖啡既味道太重了,混合一齊食既時候,豆腐主題唔太突出,分開食方能夠感受到豆腐既味道。咖啡入面有啲碎碎豆腐,同樣豆腐味唔明顯,只感覺到有啲一粒粒既口感,但個人認為有少少奇怪🙈• 法式貝殼蛋糕🐚 $黎既時候比較晏,大部分蛋糕都售罄,只剩返依個貝殼蛋糕,亦姐係傳統法式甜點 — 瑪德蓮。蛋糕體比較乾身,帶有少少檸檬既清香,珍珠係白朱古力,味道合格😛咖啡同甜點真係「麻麻地」,試過佢地既分店,主食係唔錯既,追求味道建議去返分店啦。不過如果純以打卡黎講,哩度你一定會滿意🙆🏻♀️
• 豆腐豆腐咖啡☕️ $
• 法式貝殼蛋糕🐚 $