開左好多間食店 直程有條係食街 就諗住係度覓食😛 依間K11果陣已經想食 所以最後就揀左黎試下~~ 同樣地係主打爆餡三文治 另外都有小食 通粉同沙律🥗 不過中環店淨係可以外賣自取 我地買完落左樓下個open area食👻.▫️蝦兵蟹將鐵板三文治🥪 $65😋👍🏻:👅👅👅.6/5分有6款可以揀 真係超級爆餡😍 已經好貼心地分開咗兩半 packing唔使點整污糟到隻手以日式鐵板燒手法去整🥪 包身帶點微焦黃色 食落酥脆 夾左成隻軟殼蟹同小龍蝦沙律落去😚 每口都好飽滿 仲夾住好多款grass可以解膩 口感豐富之餘仲keep到healthy 望落仲好colourful😛.▫️芝士龍蝦汁通心粉 $110😋👍🏻:👅👅👅.6/5分竟然有Mac n cheese 🤤🤤 真係勁邪惡之物~ 一大塊芝士拉絲 芝士既鹹香味好香濃😚 加埋龍蝦汁味道更濃郁 仲夾左好多龍蝦肉 通粉口感彈牙卦汁 連埋d芝士食真係好正🥺 後尾我夾埋落個包食都好match🤭 果然芝士係冇得輸🙈.▫️芝士韓式烤肉薯條🍟 +$13😋👍🏻:👅👅👅.9/5分跟餐會配薯條同飲品 我地再加左錢要芝士韓式烤肉味🤭 真係唔邪惡唔食 先係鋪左烤肉醬 再加層芝士上面

▫️蝦兵蟹將鐵板三文治🥪 $65
😋👍🏻:👅👅👅.6/5分

▫️芝士龍蝦汁通心粉 $110
😋👍🏻:👅👅👅.6/5分

▫️芝士韓式烤肉薯條🍟 +$13
😋👍🏻:👅👅👅.9/5分
芝士韓式烤肉薯條

跟餐會配薯條同飲品 我地再加左錢要芝士韓式烤肉味🤭 真係唔邪惡唔食 先係鋪左烤肉醬 再加層芝士上面 個樣已經好吸引🥺🥺

帶點甜既烤肉汁 配埋鹹香芝士 食落好香濃惹味 又唔會過鹹 重點係擺得耐都唔會好易淋!! 薯條依然食落有香脆感 同埋竟然仲有泡菜伴碟🤭 真係有錯覺食緊烤肉XD
▫️鐵觀音鮮奶咖啡 +$10
😋👍🏻:👅👅👅.4/5分
跟餐本身有Americano同幾款花茶揀~~ 試左佢地既啡 估唔到有拉花😍 啡味好香醇 但略嫌茶味較淡🙈
▫️脆炸魷魚🦑配士拉差蛋黃醬 $32
😋👍🏻:👅👅👅.8/5分
脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬

未食已經聞到好香😍😍 酥炸感剛好 炸衣唔會過厚 口感彈牙好香口 個醬仲要辣辣地咁😚
總結,個招牌三文治好足料同igable 每啖都好有飽足感😍 是healthy同飽肚既好選擇💛 Mac n cheese果款應該仲邪惡🤫 整體食物質素都好唔錯😚
芝士韓式烤肉薯條
脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬