2023-06-04 73 views
好朋友星期二終於收到等左好耐嘅升職消息,即刻book咗星期五同佢黎呢間之前已經想試嘅鬼混同佢食lunch 慶祝🎉餐廳位置非常方便,我哋在香港大學地鐵站B2出口行大約兩分鐘就已經到達餐廳。餐廳一共有兩層,地下位置非常Chill,好適合打卡。我哋怕熱,所以店員安排我哋坐樓上位置,好彩我哋預先book位,因為lunch hour餐廳都座無虛席,可能大家諗住TGIF要食返餐好😜午餐選擇非常豐富,每個主菜都會有沙律/湯同咖啡茶,或者加錢飲其他特飲。朋友負責拍板,beef lover嘅佢揀咗7oz牛腰脊肉配白菌燒汁,同其他餐廳比較少見嘅芝士海鮮龍蝦焗麵包。我哋兩個都叫咗沙律,沙律菜非常新鮮,仲有柚子同蕃茄仔伴碟,炎炎夏日食就非常適合。

芝士海鮮龍蝦焗麵包
2023-06-02