2021-10-01
旺角綠洲🗾想喺旺角逃避鬧市必去‼️同朋友去食處女座生日飯🍽️,朋友介紹呢間少女❤️打卡店鋪,一上到去門口好感到已經好高🆙,因為唔使迫餐死,可以舒舒服服、優雅感用餐入到去位置非常闊落,平日下午坐咗三個鐘,位置都依然坐唔滿(疫情期間好緊要),由於我哋有小朋友🍭嘅關係,侍應都好好,安排我哋入坐最入嘅位置,咁小朋友就可以自成一個唔怕嘈親人由於有個咁靚嘅環境,同埋咁好嘅服務質素,我哋都有原本每人一個餐,結果越嗌越多,一路飲酒🍺一路傾計(有好多竟然食完先記得影相所以都冇放出嚟)儀式完嘢仲可以周圍打卡影相📷再出露台影外景有一刻感覺自己去咗澳門一啲特色餐廳食物質素對於我哋嚟講都係非常滿意,如果鍾意食泰國嘢但係有好怕超重香料嘅人可以一試,因為入面選擇好多。如果朋友想食泰國嘢自己又想食西餐嘅話,呢一間Fusion 餐廳真係有外表又有實際,推介