2022-05-20 485 views
之前見有好多人分享過呢間餐廳嘅相,一直都好想去今日終於有機會同朋友去啦!佢哋間舖好易認,因為門口已經充滿曬紫色既裝修!推門入到去🤩🤩好靚啊!名符其實*真人靚過上鏡*唔似🈶️d舖頭係*照騙*😳😳好岩我呢個乜都鍾意影一餐嘅人…😍地方比我想像中大,而且每一個角落都係打卡點,好正如果你都鍾意打卡、約下女仔朋友,包你唔會失望因為佢地連裝野食既碟同野飲都係好靚,好岩打卡😍😍餐廳仲播住嘅流行粵語歌講返佢地既野食先…我同朋友叫左黑松露蘑菇意大利飯及蟹柳明太子意粉🍝意大利飯及意粉都好好味,特別係個意粉🍝每條粉都沾有明太子,口感好滿足另外每人叫咗杯嘢飲芝芝芒芒紫薯波波鮮奶👍呢個唔會好甜佢哋既Menu都有好多主食及小食,仲有個2人餐!如果有聚會一班人黎都幾開心🥳好似去左夢幻世界咁😍😍😍仲可以影勁多靚相留倩影

如果你都鍾意打卡、約下女仔朋友,包你唔會失望

講返佢地既野食先…
我同朋友叫左黑松露蘑菇意大利飯及蟹柳明太子意粉🍝
蟹柳明太子意粉
  黑松露蘑菇意大利飯

另外每人叫咗杯嘢飲
芝芝芒芒
紫薯波波鮮奶👍呢個唔會好甜

2022-05-19
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$186 (Dinner)
蟹柳明太子意粉
  黑松露蘑菇意大利飯