2021-04-11
/🐷烤豬扒🐣無激素雞胸肉🍙拌手握飯團 日本醬汁 ($88)一黎到就覺得賣相好精緻吸引 飯團既用料都唔馬虎 入面有木耳 青瓜 芝麻同紫菜碎 食落幾有口感無激素雞胸肉加左啲黑椒調味 食落唔鞋 烤豬扒都幾大塊 醃過黎 但個人認為有少少過鹹 🍵綠茶拿鐵($42)呢杯green tea latte表面灑左抹茶粉 抹茶味唔濃 味道溫和 飲曬表面嘅抹茶粉之後似飲緊牛奶 如果抺茶粉同牛奶混合 相信抹茶味會出啲 ▪️提供含咖啡($38)/不含咖啡選擇($42)☕️海鹽奶蓋咖啡($44)呢到既奶蓋好不錯 飲落鹹鹹地 偏濃稠 連埋咖啡一齊飲有驚喜啊 估唔到會咁夾 推介!🔸Cafe既設計好日系 仲有唔少乾花做裝飾 幾適合打卡🔻我去個日係星期六 一入到去就有位 但因為全場full 所以啲野食都等左接近一個鐘先到 如果唔想等太耐 建議平日去食.💰: ~$174雙生館📍長沙灣集輝街2-8號耀輝大廈地下3號舖.#anygoodfood_hk#anygoodfood_csw
🐷烤豬扒🐣無激素雞胸肉
🍙拌手握飯團 日本醬汁 ($88)
一黎到就覺得賣相好精緻吸引
無激素雞胸肉加左啲黑椒調味 食落唔鞋
烤豬扒都幾大塊 醃過黎 但個人認為有少少過鹹
🍵綠茶拿鐵($42)
▪️提供含咖啡($38)/不含咖啡選擇($42)
☕️海鹽奶蓋咖啡($44)
🔸Cafe既設計好日系 仲有唔少乾花做裝飾 幾適合打卡
💰: ~$174
雙生館
📍長沙灣集輝街2-8號耀輝大廈地下3號舖
#anygoodfood_hk
#anygoodfood_csw