2021-09-10
係網上見到呢間餐廳既野食好靚. 就同朋友黎試下啦一入到去, 係滿滿既少女風. 比粉色包圍住, 佢仲有一個好靚既影相位可以比大家影相間餐廳細細地, 黎食既客人大多數都係女仔. 可能個環境真係幾吸引, 不過坐位好硬. 我覺得麻麻地舒服佢餐牌都好靚, D食物圖片好吸引. 我叫左一個都幾熱門既膠原滿滿熔岩飯佢個樣好靚, 飯係蛋炒飯, 綠色係紫菜碎, 連帶有D肉燥汁。個樣好豐富, 我以為味道都應該好有層次,只不過 D 飯無味, 個肉燥都無乜味只係聞落好香, 如果中意清淡既會好岩食, 我就有D 失望朋友點左個蝦沙律. 等左好耐先黎. 蝦沙律個外貌吾及熔岩飯靚, 但係佢味道又吾錯喎食食下黎左個飲品, 真係好可愛佢吾止外形可愛, 味道都好好, 我吾捨得食左隻豬呀 佢面頭有D桂花, 成杯野滑得黎帶點花香呢到好岩中意打卡既朋友, 佢D 食物飲品外形好靚, 但味道方面就一般啦。
佢餐牌都好靚, D食物圖片好吸引.
我叫左一個都幾熱門既膠原滿滿熔岩飯
朋友點左個蝦沙律. 等左好耐先黎.
蝦沙律個外貌吾及熔岩飯靚, 但係佢味道又吾錯喎
食食下黎左個飲品, 真係好可愛