2021-05-31
今日黎開西環住嘅朋友屋企玩,lunch肚餓就落去食個午餐,見到依間餐廳嘅餐牌都幾吸引,就決定入嚟食!我見好多人推介佢有個all day breakfast,就淋著試下佢,之後我哋仲叫左和牛漢堡配粗薯條,再加2個小食,四隻明太子雞翼同埋骨付腸。All day breakfast with beef $168我自己都好滿意今次嘅全日早餐,佢哋嘅份量都好多,而且全部嘢食都係我鍾意食同埋健康嘅!全日早餐都係唔少得蕃茄炒蛋炒蘑菇等等,佢哋仲會配埋牛肉,營養非常均衡,而且食晒之後都會好飽!再加上兩片蒜蓉包,都覺得非常脆口!和牛漢堡配粗薯條🍟 $108個和牛漢堡都非常好食,首先塊漢堡非常juicy,而且肉質不會鞋,再加上有少少醬料,成個包一啖咬嘅時候好滿足😃佢配嘅係粗薯條,熱辣辣食嘅時候都好正!明太子雞翼 $68原本也沒有抱很大期望,但係這個明太子雞翼令我喜出望外!雞翼內的餡料非常豐富,令到咬開嘅時候有醬汁爆出來的感覺,我哋好快就食晒四隻!骨付腸 $68它是豬肉用雞骨穿起來烤,令到成條腸仔都係食得嘅,而且烤完出嚟就比較香😆佢寫一份我都冇期待有咁多條,最後嚟嘅時候黎左四條,覺得他們的小食都幾抵食而且又
見到依間餐廳嘅餐牌都幾吸引,就決定入嚟食!
和牛漢堡配粗薯條🍟 $108
明太子雞翼 $68
骨付腸 $68
它是豬肉用雞骨穿起來烤,令到成條腸仔都係食得嘅,而且烤完出嚟就比較香😆佢寫一份我都冇期待有咁多條,最後嚟嘅時候黎左四條,覺得他們的小食都幾抵食而且又好味😋
今餐我哋仲加咗生果茶同埋熱咖啡,他的生果一查都非常豐富見到有很多款水果!熱咖啡都非常滿意,令到我提番起精神!
見到依間餐廳仲有其他出名好食嘅嘢,下次再嚟就會試埋其他好似有生蠔等等