2022-11-27
打卡able +勁好食西班牙油炸鬼chorros😋😋Twist & Buckle Churros Specialists向未開始寫食評之前其實已經食過一次,非常好食,橫掂去開尖沙咀,男朋友仔又未收工,就再去食過啦🤣🤣🤣上次同朋友一齊去,勁多人;今次自己去可能落雨關係,佢係地鋪,所以無乜人,比咗錢大約幾分鐘就有得食大家要留意,店員都係外國人仕,講英文,唔識講都唔洗驚,佢個餐牌大大個向收銀隔離,指住this this this. 就得啦🤣🤣同埋佢地只收現金同八達通~~~講返野食~🍌因為我好鐘意香蕉嘅關係所以2次都係食banoffee焦糖香蕉片配香蕉拖肥醬,個chorros係原味,即係熱辣辣嘅油炸鬼沾上肉桂砂糖,鐘意肉桂味嘅朋友一定大愛,所以我超鐘意😍😍😍雪糕就普通嘅牛奶味,無乜特別;拖肥醬入面有香蕉粒,食到係新鮮香蕉黎嘅,唔算太多,但好夾,店員落醬一D都唔手軟,個雪糕食到尾都仲有醬,正😋👍👍特別有個加分位,就就佢提供自助飲用水,食完之後仲可以飲水清一清個口,good good good 👍👍👍今餐總結~環境⭐⭐⭐⭐⭐食物⭐⭐⭐⭐⭐性價比⭐⭐⭐⭐⭐Total $50,可以自選組合,,chor
講返野食~
今餐總結~
環境⭐⭐⭐⭐⭐
食物⭐⭐⭐⭐⭐
性價比⭐⭐⭐⭐⭐
Total $50,可以自選組合,,chorros即炸,價錢合理,又可以青卡,又好食,正👍👍👍
#foodie #food #foodstagram #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #hk #hkfood #tsimshatsui #Twist&Buckle
#chorro #banana #toffee #icecream #尖沙咀美食 #尖沙咀 #西班牙 #油炸鬼 #西班牙油條 #香蕉 #拖肥 #雪糕 #誠實 #誠實食評 #全自費非廣告