2024-10-30 139 views
寵物友善打卡Cafe裝修以白色同木為主 環境空間好大仲有一個camping主題位置今次我地簡左榻榻米坐 因為員工見我地帶住小朋友特登推薦我地坐 個下其實都好surprise估唔到咁細心 ❤️‍🔥❤️‍🔥帶小朋友既話坐榻榻米係最好既選擇🙌🏽🙌🏽今次我地嗌左好多野食每樣都非常之打卡able 今次我地三個人每人一主食 1️⃣黑椒牛舌定食 配溫泉蛋2️⃣地獄豬軟骨湯拉麵3️⃣ 雜菜湯拉麵4️⃣西西里檸檬岩鹽氣泡水(凍)5️⃣番石榴靑檸氣泡水(凍)6️⃣ 2x桂花香梨茶(熱)7️⃣萬聖節限定-嘩鬼黑芝麻巴斯克芝士蛋糕8️⃣開心果巴斯克芝士蛋糕9️⃣金沙軟殼蟹三文魚子海鮮沙律盒子吐司食左咁多野 甜品同盒子吐司個人最推薦除左打卡好靚之外 味道都真係好好仲可以坐好耐添 我地得閒都要再去食E for egg 📍地址: 西環西營盤皇后大道西428-440號真善美大廈地下D, E及F號舖(香港大學站B1出口行3分鐘)#eforeggcafe #西營盤美食 #西營盤 #西環美食 #西環 #saiyingpun #saiyingpunfood #cafehk
寵物友善打卡Cafe
今次我地三個人每人一主食

1️⃣黑椒牛舌定食 配溫泉蛋
2️⃣地獄豬軟骨湯拉麵
3️⃣ 雜菜湯拉麵
4️⃣西西里檸檬岩鹽氣泡水(凍)
5️⃣番石榴靑檸氣泡水(凍)
6️⃣ 2x桂花香梨茶(熱)
7️⃣萬聖節限定-嘩鬼黑芝麻巴斯
克芝士蛋糕
8️⃣開心果巴斯克芝士蛋糕
9️⃣金沙軟殼蟹三文魚子海鮮沙律盒子吐司
食左咁多野 甜品同盒子吐司個人最推薦
除左打卡好靚之外 味道都真係好好
仲可以坐好耐添 我地得閒都要再去食
E for egg
(香港大學站B1出口行3分鐘)
2024-10-24
  • 金沙軟殼蟹三文魚籽海鮮沙律盒子吐司