2020-11-06 425 views
有一排見到好多foodie推介佢,加上佢係黃店,bookmark咗一段時間之後終於比我試到😉非繁忙時段喺eatigo book枱仲有50%off⬇️·<意式蟹肉配酸種包·味噌炒蛋·沙律> ʜᴋᴅ 98為咗食sourdough而點呢個餐😛可惜sourdough好韌好難咬,唔知係咪比上面嘅配料浸惗咗,定係儲存得唔好,連個包皮都變得唔脆,亦食唔到酸種嘅風味😟意式蟹肉唔係好食到蟹味,有啲似蟹沙律,意式我諗就係有少少balsamic vinegar(?)但唔太出眾😕味噌炒蛋係全碟比較好食嘅🥚炒得幾滑而且有蛋香🤩食得出同平時嘅炒蛋有分別但又食唔出係味噌🤔·<釀芝士大啡菇·秋葵·味噌炒蛋·沙律·牛油吐司> ʜᴋᴅ 98朋友叫嘅,大啡菇好細,佢話係屋企都可以整到嘅味道🙈Btw吐司係脆嘅😆·<京都宇治抹茶芝士蛋糕> ʜᴋᴅ 28好細件嘅cake🤏🏻底層係海綿蛋糕🍰食唔到抹茶味,食唔到芝士味🙃·雖然係黃店,但都係比返個真實感想🤭最失望係sourdough,如果唔係app有discount,我諗會食得幾唔開心😳❗️店內似乎仲有鮮花出售,唔知係咪因為有花草,我嗰日見
<意式蟹肉配酸種包·味噌炒蛋·沙律> ʜᴋᴅ 98

<京都宇治抹茶芝士蛋糕> ʜᴋᴅ 28

❗️店內似乎仲有鮮花出售,唔知係咪因為有花草,我嗰日見到有小強出沒😨手指一節咁大☝🏻